gift med anna wester



Så nu efter 21.00 gifte jag mig med min freu Anna Wester

mohahahahha

lycka till oss!



Love ems


min stumpa!




igår tisdag

Uppdaterar lite snabbt vad som hände igår.

Ja, jag var och hälsade på mina lillebröder och pappa igår. Superhärligt faktiskt, har aknat både Ville & Otto enormt mycket. Min pojkvän och hans bror var med mig och vi åt lite mat där med :) Vi lekte i sanden på Skallbergsskolan och det fullkommligt lyste i Villes ögon! Hans syster kommer ju tyvärr inte och hälsar på så ofta, fy sämms på mig !
Han har köpt ett ganska stort gosedjur som han har döpt efter min pojkvän - Danne. Som råkar vara hans idol ^^ Ville ska alltid krypa upp i Dannes knä och busa när vi kommer, tihi!
När vi kom hem så böt vi rum med Marqus - Dannes lillebror. Så nu har vi större rum, sen ska vi flytta hit min stooora säng och fixa. Allt ska gå i limegrönt, vitt, grått och svart! Underbart !

Love ems

ÅH NEJ!

fan fan fan !
har gjort en ny impus grej som den här gången slutade med att jag klippte av en stor del av håret !
helvete att jag aldrig lär mig.. jag har nämligen en förmåga att klippa mig när det är något som tynger mig, då känns det som om jag klipper bort det dåliga så det bara finns bra kvar, wierd i know!
så, ja nu ser man ut som en liten trollunge i håret, vilken är skitkul not. får väl se om danyel kan få mig nöjd med det "lilla" jag gjorde nu.

love ems

eftermiddag tisdag

Sitter och skriver svenska uppsattsen nu. Har bajstråkigt.. Plus det så känns de som ja har mensverk eller nå,  jippie! Dags att sluta klaga kanske ^^ Igår sprang jag in i en stol kul jul. Fick ett blåmärke på knäskålen, haha!
Sen skulle jag busa lite med älsklingen och det slutade med att jag föll av sängen och slog rumpan i en till stol.
Klant arsel (a)
Orkade aldrig blogga mer igår, föråt för det, vet att det är över 100 som läser bloggen dagligen redan. Jag blir jätteglad att se statestiken vaje gång jag loggar inte. Jag har ju inte alls hållt på länge, en och en halv vecka kanske.
Så kramar och pussar på er !

Love ems

skuldkänslor

Ja, det är precis vad jag får nu, skuldkänslor. Har ju uppdaterat segt nu ett tag.
Lägger ut lite bilder från fototagningen med Karri nu!
Men, min dag, fick lite damp på bussen hem, iochmed att jag hörde en viss person säga att hon slagit ner mig? Haha, det är så kul när sånt uppstår, för jag har inte varit med om det ;) sen när hon fick syn på mig blev hon ganska tyst.
Gick in på ICA och svulla choklad så nu känner jag mig som en boll, men det får man göra när man är nere..
Drt har faktiskt inte hänt så mycket idag, prov, fixat pass snackar lite med pappa. Fler bilder kommer upp senare kanske.


Love ems









seg deg

nej nu är jag egentligen för pumsig för att blogga, bilderna kommer upp imorgon ist.
nu ska jag försöka tänka på gladare saker än skiten den här veckan, blir skola imorn trotts att jag tagit ledigt..
puh.
just nu känner jag mig bara som ett litet gruskorn som sakta sugs ner i det evighets tomma hålet, sjunker längre och längre ner. när orkar jag kämpa mig upp?

Love ems

foto idag

Ja, nu har Karri kommit hit och är redo att börja fota lite igen! Skitkul ! Dags att fixa till makeupen och håret & sätta sig till rätta på stolen! Bilder kommer upp lite senare, blogg u later ;)
Love ems

bilderna från limone

bilderna är helt oredigerade och tagna med mobilkameran tyvärr
mitt hjärta
Love ems

Limone Ristorante Italiano

Jag och min pojkvän gick ut och åt på ja, den restaurangen i fredags. Supermysigt! Det var både tända ljus vid bordet och underbar romantisk musik. Limone Ristorante Italiano är väldigt rekommenderbar, bra service och maten är bara så enormt god ! Och jag har hittat en ny favorit dryck nu,
Iste med persikosmak ! 
Men det var ju trots allt jag och Danyel som var ute och åt så lite klantigheter blev det ju ^^Jag tappade en stor bit potatis i knät som sen hamnade på soffan och ner på golvet, och min kära pojke välte glas, haha !
Iallafall så vart hela min kväll helt underbar och romantisk, precis som jag önskade. Kan knappt vänta tills näsa gång han bjuder ut mig, romantik !

Love ems

Sitter på bussen

Ja, nu sitter jag och min käresta på bussen och ska till limone och äta. Tihi romantiskt ! Fixat mig en timme men glömde uppdatera. Så här kommer det nu via mobilen. Ta hand om er, love ems

skolan

sitter i skolan och drömmer, kan jag glömma?
iaf, vaknade 20 minuter senare än vad jag skulle så jag fick stressa imorse. jippie !
ska snacka lite på rasten, kanske känns lite bättre då. men nu ska jag börja skriva på min uppsats, den ska ju trots allt snart in!
Bloggar senare


Love ems


gråter floder

ja, sitter och gråter floder, nyss ätit hälften av en Ben and Jerrys ! Äkta kärlek kan svida så mycket.. har ingen större lust att blogga just nu men det kommer säkert upp något senare, puss så länge.
Love ems



riktig uppdatering



Så, min dag har varit ett helvete.
Börjar med att en viss person bara visar sig på bussen imorse så var tjafset igång! När vi väl stannade vid stora gatan så klev hon aldrig av. Vilket gjorde mig ännu argare än innan. Så Dennis och Micke försökte lugna ner mig medans jag rökte cigg efter cigg, och kokade inombords medans vi väntade på nästa buss.. Väl på den bussen får jag tok hets och slår på sätet så jag får ont i händerna, sliter ner påsar från bussväggen och sparkar på Kevin.
När vi klivit av råkar jag göra en grej jag inte tänker skriva in här, eftersom jag inte vet vilka som läser detta.
Resten får ni personligen fråga mig om så kan jag berätta. Slutade iad med att jag tog bussen hem.
Väl hemma tittade vi klart på Titanic, äntligen. Men nu kom det ännu mer skit, som jag inte heller kommer skriva ut här.
Men, min dag kan suga kuk !

Love ems

Dennis


Måste även tacka Dennis Lindholm för att du tog ner mig på fötter idag! Hade nog slagit sönder mer annars.
Tack, och här kommer bilden jag lovade!

Love ems

Jessica!

Denna tös fixade min design här på bloggen !
http://yessicahiltunen.blogg.se/
tusen kyssar (k)

Love ems

caroline

Igår var jag som sagt med underbaraste sötnowsen på stan och kollade !
Vi hittade inte mycket men massa bilder och snack blev det iaf, behövdes. Fast just nu känns det som om jag vill krypa upp i hennes varma famn.
Tack för dagen älskling !

Love ems












kärlek



Hellre olycklig av sanningen än lycklig av lögner..

Love ems


 


uppdatering

Sitter nu och väntar på att Linnea ska komma hem från stan och busa lite med mig!
Senare ska jag ner på stan och träffa underbara och efterlängtade Caroline,
som är min bästa vän sen blöjan!
Blir att kolla klänningar till Baarcelona, lite skor och smink. Något nytt och fräscht måste jag ju ha på mig där nere.Ska även kolla efter nån snygg magtröja (skitfint till min nya piercing!) och kanske lite nya underkläder ^^
Sen MASSA bilder på oss såklart! Brukar alltid fixa till oss och testa kläder = massa parbilder på oss! Lägger upp bilder senare, jag lovar!
Slänger upp en egobild från MMA-grejset
Love ems




äntligen hemma

så, nur har jag äntligen kommit hem från skolan, hade engelska och gjorde ett prov. Men nu resten av dagen ska jag plugga hemmifrån! Iochmed att en viss lärare jag ska ha senare går mig på nerverna..
Blev film i morse & sen bussen med Erik och Jens, blev massa skitsnack och musik i bussen.
Nu när jag kom hem dunkade musiken för fullt! Marie har nämligen ledigt idag.
Mysigt.

Skitsnack & insidan

Sitter nu och kollar på Dejting in the Dark och kan inte sluta fundera på hur vissa människor kan dissa varandra bara beroende på utseendet? Det är väl ändå insidan som räknas?
Vissa säger att utsidan speglar insidan, visst ligger det lite sanning i detta men inte helt och hållet. Man kan vara en helt underbar person, även om man inte har orken eller lusten att hålla på med sitt utseende dag in och dag ut. 
Jag gör det för att jag tycker det är kul, att experimentera med mitt utseende, att testa olika sminkningar, håruppsättningar eller bara ta hand om kroppen.
Men alla människor är inte sådana, och då syftar jag mest på flickor. Alla flickor vill inte ha massa klet i ansiktet, spray i håret eller att spendera flera timmar framför spegeln. En sak till jag inte fattar är det oändliga skitsnacket, som oftast bara består av lögner.. 
- Han har gjort så!
- Nej du skämtar !?
- Nej jag såg det i förrgår, skulle jag någonsin ljuga för dig? Jag vill bara ditt eget bästa..

Ja, skitsnackare ljuger i princip hela tiden, tyvärr mest för sig själva. Och tillslut tror dom sig själva, och det blir bara värre och värre. Vilka kan man lita på egentligen? För så vitt jag vet har många huggit mig i ryggen om man säger så, eller snarare vänt kappan efter vinden. Visst har alla gjort det någon gång, men jag skulle aldrig kunna gå så långt att jag sviker den som behöver hjälp, sno någon väns pojke, hitta på lögner för att jag själv ska må bättre, överlägsenhet. Nej verkligen inte ! Här i Västerås händer det om och om igen och jag tänker; hur kan man sjunka så lågt? Och när det väl händer, hur kan man då säga såna drägliga påhittade saker och sen säga att man vill ens bästa.
Nej, men som tur är ser man igenom dom flesta, och när det väl hänt en gång så vet man att man inte kan lita på personen igen, även om man ger den en andra chans.
Love ems

Tisdags uppdatering

Så, nu har jag äntligen placerat rumpan vid datorn! Men det blir inte för någon längre stund, ska snart ner och köpa mat. Skolan har varit blä, mådde illa så jag och Fatima satte oss i klassrummet och sketchade lite på en ny målning. Som ni alla säkert vet så går jag byggprogrammet på edströmska och utbildar mig till målare.
Sen tror jag faktiskt inte det har hänt så mycket mer idag, har haft pms humör hela dagen.
Aja, bloggar senare men slänger in en söt bild på mig och Fatima, bilder från MMA grejset igår kommer senare
Love ems




musiker

Måste bara slänga in ett tips på en kille som adda mig här om dagen;  Simon Pantzar
som skriver och sjunger själv. Rösten är enorm och han är riktigt duktig!
Ta en snabb check på länken under och döm själv.
http://www.youtube.com/watch?v=edcnRbpG0ns&feature=related

senare på kvällen

Har suttit vid datan ända sen jag kom hem, kanske dags att ta en paus nu?
Göra rent piercingen lite och hoppa in i en varm dusch?
Hårinpackning, peeling för kroppen och ta hand om naglarna, låter skitskönt !
Sen en kopp varm o'boy å cigg på de!
Love ems

avundsjuka !

Visst, alla är vi avundsjuka någon gång ibland, men man behöver faktiskt inte ta ut det på folk runt om, och speciellt inte på personen ifråga. Om någon har något som jag vill ha går inte jag runt och säger skabb, hora osv till personen.Och sen om det gäller ( som i det här fallet ) att man bara har lust att förstöra en annans förhållande, tänk igen.
Skulle du själv vilja att någon gick runt och sa att din pojkvän varit otrogen med henne, nej. Behandla folk som du själv vill bli behandlad.
Om du sen väljer att sno din kompis pojkvän, ex eller bara någon som personen tycker väldigt mycket om, kan jag säga att du inte är värd ett piss i mina ögon.
Det finns personer där ute som jag hoppas tar just den meningen åt sig, jag vet vad ni gjort, speciellt du. Jag trodde vi var vänner, men nu har du visat vilken slags människa är,
så varsegod, du är inte värd ett skit för mig längre..
Sen att bara ens komma på en sådan äckling lögn och idèe, och fortsätta säga den om och om igen till mig
gör mig bara förbannad !
Den som inte ens känner mig ska inte gå runt och snacka om mig,
för då har den ju ingen korrekt fakta, ellerhur?
Om du nu är så jävla avundsjuk som du verkar, tänk efter och va nöjd med vad du har, vad tjänar du på att försöka förstöra mitt förhållande när du själv har ett eget.
Nöj dig med din pojkvän,och sluta snacka skit om min. Och ord som hora, slampa, fjortis, skabb, äckel och andra cp-störda meningar biter inte på mig.
Jag blir bara irriterad och med tiden börjar jag tyvärr tjafsa tillbaka.

Det gäller alla, tänk en extra gång, vad nöjd med vad du har, för annars kan du förlora allt.

Love ems



god morgon !

Lite sent att säga så kanske, men bättre sent än aldrig.
Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och leker med lite bilder i photoshop, en del kommer förmodligen upp lite senare. Hade matteprov idag, tror det gick bra för jag fjäska sönder för mattecpläraren (a) så hon hjälpte mig i princip med alla svar ! är man bäst så är man :M
På eftermiddagen åkte hela klassen buss till MMA - och testade på brasilians jujutsu (stavning?)
Jag kan ju dock inte vara med eftersom min navelpiersing måste läka helt.
Vilket Mattias glömde när han drog upp mig och skulle snurra runt. Men tror han märkte de ganska snabbt när jag skrek till och började veva ^^
Iaf, skitkul att kolla på när resten kravlade runt som dränkta fiskar på de svettiga golvet !
nu ska jag ta en rök & o'boy!
Love ems



Titanic

nej, filmen får vänta tills imorgon kväll ist, kanske köper hem något mysigt att smaska på tills kvällen då med, sån underbar flickvän jag är ^^
imorgon ska jag försöka lära mig en header själv med, ni får gärna kommentera vad ni tycker.
nej, nu ska jag ta och drömma mig in i simmarnas finurliga lilla värld!
Love ems

plugg plugg plugg

Har setat och pluggat i cirka en timme nu, puh ! Har ju prov imorgon och behöver verkligen fixa det nu.
Ni får hålla tummarna för mig imorgon. Mm, plus att jag har min uuunderbara *host* mattelärare direkt på morgonen så jag lär nog springa och ta ut min ilska på Fatima sen ^^
(love u hun)
Eller så blir det damputbrott & uppskickning till rektorn igen antar jag.. Jeje, nu ska jag hoppa in i duschen med en sköön inpackning och ta hand om mig själv *fniss*
Sen blir det kvällsmys med älsklingen och underbara Titanic
Bloggar senare

Love ems

god morgon söndag!

Eller? Nja, jag vaknade första gången vid sju ungefär. Det var någon som inte stängt av sin klocka på morgonen, så jag puttade lite på danyel och slängde en kudde i huvudet på honom, vilket som vanligt inte hjälper alls.
Min lilla sömntuta ^^Men iallafall, det har ju börjat snöa en massa så det blir nog inte ut och så idag iaf, och inte efter gårdagens vandring. *Jippie mina skor är fortfarande inte torra*
Det blir väl att pyssla om sitt yttre idag då, med ansiktsmaskar och peeling osv (:
och nu måste jag ju spara de mesta av pengarna,
eftersom jag åker med syster till barcelona i maj! Härlig 18-års present man fick, gratis, men de blir krogen & shoppa där nere, så pengar kommer det att gå åt iaf ^^
nehj nu ska jag ta och spela lite Wow tror ja,
Love ems

lite pumsig nu...

Nej nu är det dags att krypa ner i älsklingens famn och besöka de förtrollande drömmarnas värld, det finns inget bättre sätt än att somna in sida vid sida med den ens hjärta tillhör,
trygghet.

natti natti

Love ems

.

~snacka aldrig om dom du inte känner~

yttra dig inte om något du inte vet,

hitta inte på saker som inte är sanna,

 

då är du inte värd ett piss

trött på dig nu

love ems



Mycket smält snö idag!

Jo, tidigare fick jag för mig den underbara idéen att jag och min kära pojkvän skulle gå ut och gå en runda. Men när vi sedan kom fram till en korsning tog det stopp ! Hela vägen var täckt med vatten, och inte så lite heller ! Så, vad gör man, jo försöker klättra över snön på ena sidan av vägen och runt vattnet. Vilket resulterade i att jag sjönk genom snön så mina ben inte syntes ^^
lyckat ! Nej,
jag fick upp ena benet men det andra ville liksom inte, så jag fick dra och slita och *PLOPP* så flög foten ur skon och jag hamnade på rumpan i snön..

Min hjälte till pojkvän grävde fram min sko igen, som tillslut lossnade. När jag skulle sätta på mig den igen så märkte jag att den var ganska tung ^^
så jag vände den upp & ner, det bokstavligt talat forsade ut vatten ur min lilla sko. Hade ingen aning om att man kunde förvara så mycket i mina små Uggs ^^
Sen fick jag syn på att jag satt mig ner precis bredvid HUNDBAJS ! *euhh*
Jag vände mig om och hade fått babianröv, dvs en stor blöt fläck i baken av all snö.

Allt detta gjorde att jag blev skitsur och vägrade sätta på mig skon igen hur mycket Danyel än sa det till mig, jag skulle gå i strumpor tillbaka till lägenheten ! Envis som jag är (a)
Så där gick vi, hand i hand, jag höll min genomblöta sko i ena handen och klagade på allt grus, och han försökte lugna ner mig. Det är tur att han har sånt tålamod med mig, det behövs.

Tänk vilken hjälte man har, tur att han bara är min prins också !

Jo, tidigare fick jag för mig den underbara idéen att jag och min kära pojkvän skulle gå ut och gå en runda. Men när vi sedan kom fram till en korsning tog det stopp ! Hela vägen var täckt med vatten, och inte så lite heller ! Så, vad gör man, jo försöker klättra över snön på ena sidan av vägen och runt vattnet. Vilket resulterade i att jag sjönk genom snön så mina ben inte syntes ^^  lyckat ! Nej,   jag fick upp ena benet men det andra ville liksom inte, så jag fick dra och slita och *PLOPP* så flög foten ur skon och jag hamnade på rumpan i snön..   Min hjälte till pojkvän grävde fram min sko igen, som tillslut lossnade. När jag skulle sätta på mig den igen så märkte jag att den var ganska tung ^^  så jag vände den upp & ner, det bokstavligt talat forsade ut vatten ut min lilla sko. Hade ingen aning om att man kunde förvara så mycket i mina små Uggs ^^  Sen fick jag syn på att jag satt mig ner precis bredvid HUNDBAJS ! *euhh*  Jag vänta mig om och hade fått babianröv, dvs en stor blöt fläck i baken av all snö.    Allt detta gjorde att jag blev skitsur och vägrade sätta på mig skon igen hur mycket Danyel än sa det till mig, jag skulle gå i strumpor tillbaka till lägenheten ! Envis som jag är (a)  Så där gick vi, hand i hand, jag höll min genomblöta sko i ena handen och klagade på allt grus, och han försökte lugna ner mig. Det är tur att han har sånt tålamod med mig, det behövs.    Tänk vilken hjälte man har, tur att han bara är min prins också !


Love ems

 


Nu så

Ja nu har man äntligen skaffat blogg då, efter allt tjat ^^
tänkte att efter allt som händer nu så kanske det vore skönt att kunna skriva av sig
och dela med mig av mina klantigheter i vardagen.
Ja, jag är ett riktigt klant arsel, tihi

love ems

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0